Haber

İmamoğlu ile Yavaş arasında bir sorun mu var? Raflardaki dedikoduları alevlendirecek fotoğraf çerçevesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Şampiyonlar Ligi kadrosunu açıklayacağım” dediği vizyon toplantısı İstanbul’da yapılıyor.

Vizyon programının tanıtım görselinin yayınlanmasıyla başlayan program, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasıyla devam etti. Kılıçdaroğlu’nun açıklamasının ardından kadrosunda başka isimlere söz verdi. CHP lideri toplantı sonunda bir konuşma daha yapacağını açıkladı.

CUMHURBAŞKANI’NIN MESAFELİ DURUMU GÖZDEN GEÇİRİLDİ

Vizyon belge toplantısını salondan canlı olarak takip eden Haberler.com editörü Barış Yahya Çinçin’in objektifine yansıyan görüntü dikkat çekti. Bir süredir gerginlik yaşadığı iddia edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın birbirine mesafeli oturduğu görüldü.

Gündemde tokalaşma yoktu

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için isimleri geçen iki ismin bir süredir açık olduğu kulislerde konuşulmuştu. CHP’nin İstanbul Maltepe mitingine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın tokalaşmaması damga vurdu. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yavaş’ın ortasında esen soğuk rüzgarı İmamoğlu ile paylaşarak, “Mansur’un yüzü resmen turşu satıyor” yorumunu yaptı. Sözlere konu olan görüntüler sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu